In English
Brukernavn
Passord
GolfBox  
Logo

21 september - Martin Sivertsens Minnefond - aktivitetsdag

I 2018 arrangerte Nyhamn en aktivitetsdag hos Salten Golfklubb. Dette var etter ønske fra Martin Sivertsen for å skape oppmerksomhet rundt den viktige jobben Vardesenteret gjør for kreftrammede, og der inntektene skulle gå til deres arbeid på Nordlandssykehuset.


Etter suksessen i 2018 hvor vi samlet inn 180 000,- direkte til Vardesenteret i Bodø, ønsker vi også i år å invitere til en aktivitetsdag hos Salten Golfklubb.
Pengene i fjor ble samlet inn fra næringslivet og under selve arrangementet.

Martin Sivertsens Minnefond ble opprettet av hans nærmeste familie da Martin gikk bort etter flere års kamp mot kreften, 1. mai i år. Minnefondet vil videreføre hans ønske, og familien kan samlet jobbe med minnefondet for å støtte lag og organisasjoner i deres arbeid med å gjøre en forskjell.
Stiftelsens formål er innsamling av midler til ulike veldedige formål innenfor kultur, idrett, utdanning og helse.

Aktiviteter:
- Driving range
- Putting green
- Hoppeslott
- Lykkehjul
- Ansiktsmaling for barn (og voksne som ønsker)
- Hull 18
- Musikkinnslag
- I tillegg til flere konkurranser og overraskelser

Det blir servert en grillbuffet i tillegg til Cafè med salg av kake, vafler, brus og kaffe.

Det arrangeres også ‘Martin Sivertsens Minnefond turnering’, der inntektene går til minnefondet og deres arbeid. Se link for påmelding til turnering: xxx
Minner om at det er 80 plasser til turneringen.

Denne er i regi av Martin Sivertsens Minnefond og Salten golfklubb.

I år ønsker vi å ha et fokus på tjenestene både pasient og pårørende har behov for utenom den ordinære helsehjelp på et sykehus.

Vi ser viktigheten og verdien av et Vardesenter i tilknytning til sykehuset. Det arbeidet de gjør for kreftpasienter under og etter behandling, samt deres pårørende er uvurderlig.
Også sykehusklovnene gjør en utrolig viktig jobb på Nordlandssykehuset. Så godt det må være for både barn og foreldre og få et avbrekk i en hverdag på et sykehus og få hjelp til å få opp humor og humør.
Vi har selv kjent på hvor viktig et pårørenderom er på sykehuset da vi benyttet oss av et pårørenderom både i Bodø og på Rikshospitalet i forbindelse med sykdom i familien. Og det var så viktig å ha et sted for oss selv hvor vi kunne kjenne oss trygg ikke minst få være sammen når vi trengte det.
Derfor vil årets aktivitetsdag og turnering fokusere på innsamling til blant annet disse viktige tjenestene. Og vi vet at det er så mye mer og mange flere tjenester vi kan bidra til, både med økonomisk støtte men også oppmerksomhet rundt det viktige arbeidet de gjør.


Vi vil ønske alle velkommen til turnering og aktivitetsdag på Myklebostad.

 

Bilde