In English
Brukernavn
Passord
GolfBox  
Logo

Hjertestarter

 

Hjertestarter - Vipps-kampanje

 

Det har kommet ønske om at golfklubben burde ha en hjertestarter. Vi initierer derfor en Vipps-kampanje, for å finansiere et apparat som kan henge lett tilgjengelig i klubbhuset. Forhåpentligvis trenger vi aldri å bruke den, men vi velger å se dette som en god forsikring. Hvis uhellet er ute kan en hjertestarter være livreddende. Salten golfklubb syns det er naturlig at vi som et av byens største idrettslag har hjertestarter, og vi håper et spleiselag mellom medlemmer og sponsorer gir oss mulighet til å gjøre en slik investering.

 

Vi håper å anskaffe vår egen maskin til ca 15.000,- kroner, og gjøre avtale med Røde Kors om gratis assistanse ifm vedlikehold. Dersom innsamlingen går godt kan vi også arrangere en kurskveld så fort apparatet er på plass. Vi vet at et antall av klubbens medlemmer har førstehjelpskurs. Jo fler dess bedre!

 

DNB har satt i gang innsamlingen med et bidrag på kr 5000,-. Tusen takk for det, på vegne av oss alle! Heng deg med og gi ditt bidrag til Vipps-kode 102549. Kontoen heter "Salten Golfklubb Seniorgruppen". Hvis alle voksne medlemmer gir en tjuekroning hver har vi en hjertestarter montert før du rekker å si Vipps!