In English
Brukernavn
Passord
GolfBox  
Logo

21 september - Martin Sivertsen's Minnefondturnering

På grunn av svært dårlig værvarsel med mye regn og vind har vi i samråd med Nyhamn besluttet å utsette turenringen og akrtivitetsdagen en uke, til 21 september

 

Nyhamn og familien Sivertsen har i flere år vært sponsor hos Salten Golfklubb. De legger igjen ett betydelig beløp i klubben. Inkludert i denne sponsoravtalen er også Vardesenteret som holder til på Zephyr ved Nordlandssykehuset. Vardesenteret gjør en uvurderlig jobb for kreftpasienter og deres pårørende, og Salten Golfklubb er stolt over dette samarbeidet. Golfklubben tilbyr brukere og pårørende av Vardesenteret medlemskap til en symbolsk sum. Inkludert i dette medlemskapet er fritt bruk av anlegget, samt gratis transport frem og tilbake – det skulle bare mangle.

Martin Sivertsen med familie har i mange år vært brukere av Vardesenteret og er også her en betydelig bidragsyter.

Martin Sivertsen har de siste årene kunne kalt seg for en «golfer» og golfklubben har hatt gleden å ha han med på tur til Spania sammen med øvrige samarbeidspartnere. Martin har alltid vært ett midtpunkt på disse turene, neppe pga golfferdigheter, men heller pga personlige egenskaper. Hans evne til å se, inkludere og snakke med alle var unik, og gjorde at alle trivdes i hans selskap.

Salten golfklubb ønsker i samarbeid med Nyhamn, og familen Sivertsen å hedre hans minne. Vi arrangerer derfor en minnefondturnering i hans navn.

Turneringen er en scrambleturnering som er en sosial og morsom spilleform. Ettersom det er en parturnering er terskelen for å delta svært lav. Du kan melde deg på som enkeltspiller – vi setter sammen lag av disse. Turneringen spilles over 18 hull med shotgunstart kl 10.

Vi gjør også oppmerksom på at alle inntekter ifm turneringen, uavkortet går til Martin Sivertsen`s minnefond.

Vi har satt ett tak på 80 spillere, dvs 40 par og det begynner å fylles opp. Meld deg på via Golfbox, til post@bodogolfpark eller i klubbhuset.

Bilde