In English
Brukernavn
Passord
GolfBox  
Logo

Nyhetsbrev 13 august

Stengt hull

Hull 6 må stenges inntil videre. Janne har resådd og lagt duk over for å få greenen spillbar igjen. Dersom du ønsker å få en score på hullet, kan det spilles 2 baller på hull 8, hvor det ene resultatet føres på hull 6.

 

Klubbtur til Piteå 13-15 september

Det er bestilt rom og greenfe i Piteå 13-15 september:

 

- Boende enkelrum 600kr/person/dag

- Boende dubbelrum 385kr/person/dag

- Frukostbuffé 70kr/person/dag.

- Greenfee 250kr/person/dag.

- 3 retters middag på lørdagen kr 480 pr person

 

Innen 1 september må de som ønsker å være med ha meldt seg på, enten i golfbox eller på email. Må få vite hva type rom som ønskes.

 

Turneringer

15 august - DNB serie#15

DNB serie# 15 avvikles 15 august. Vi er tom for lapskaus, vi kan tilby panini, pizza og pølser for de som ønsker en matbit.

 

24/25 august - Sparebank 1 NN Klubbmesterskap

Det spilles om klubbmestertittel i klassene herrer, damer, senior og junior. De som ønsker og er kvalifisert kan melde seg på i 2 klasser, halv turneringsavgift i klasse nr 2.

Det er også satt opp en stableford klasse med fullt handicap. De som melder seg på der, kan ikke samtidig spille i noen av de andre klassene.

 

14 september - Martin Sivertsens Minnfond turnering

Martin Sivertsen`s minnefond arrangerer i samarbeid med Salten Golfklubb en 18 hulls scrambleturnering. Det spilles Texas Scramble med 1/3 dels samlet handicap for laget. I tillegg vil det være individuelle konkurranser som longest drive og closest to pin.
Dette er en morsom turneringsform der terskelen for å delta absolutt ikke er stor. Selv om det er en parturnering kan du også melde deg på som enkeltspiller – vi setter sammen lag.
De beste parene, samt vinnere av individuelle konkurranser blir premiert.
Vi gjør oppmerksom på at all inntekt fra denne turneringen går uavkortet til Martin Sivertsen`s minne fond.
Vi har satt ett tak på 40 par, dvs 80 spillere, så vær rask med påmelding. Dette gjøres via Golfbox, i klubbhuset eller til post@bodogolfpark.no

 

Bilde