In English
Brukernavn
Passord
GolfBox  
Logo

Nyhetsbrev 13 oktober

Turnering

Årets siste turnering? Radio 3 inviterer til 3-køllers scramble turnering over 9 hull på søndag 18 oktober kl 1200

Vi tester i samarbeid med Radio 3 en helt ny turneringsform. Scramble har vi jo spilt mang en gang, men nå prøver vi med en ny vri. Det spilles som vanlig med to spillere på hvert lag - MEN som i navnet Radio 3 får hver spiller på laget kun velge med seg 3 køller, og kun bruke disse. Dvs at det ikke er lov å låne av lagkameraten. Vi spiller på hull en til ni, og hver spiller må ha fire tellende utslag. Ellers som vanlig - begge slår ut, beste ball velges osv. Påmelding gjøres via Golfbox, til post@bodogolfpark.no eller i klubbhuset. 

 

Dugnad

Det nærmer seg ubønnhørlig slutten på sesongen og vi må klargjøre range og klubbhus for vinteren. Vi kaller med dette inn til dugnad lørdag/søndag 24/25 oktober. Nettet skal ned, det må plukkes MYE baller utenfor rangen, og klubbhuset skal vaskes og ryddes.

Vi serverer mat, kaffe og mineralvann. 

 

Banepleie

Banen holdes åpen så lenge det ikke er frost, neste uke er det meldt nattefrost, da stenger vi banen på formiddagen til frosten slipper. Alle greener er nå pipeluftet og dresset, og det blir ikke klippet mer verken på green eller fairway. Fremdels viktig å reparere nedslagsmerker på green og oppslått torv på fairway