In English
Brukernavn
Passord
GolfBox  
Logo

Oppdatert status Salten Golfklubb/Bodø Golfpark

Statusoppdatering bane/drivingrange 

Janne greenkeeper og Jum ankommer Bodø i dag 24 april.  Mandag 27 april vil vi ha status på bane og når det kan forventes at vi åpner hull 1-9. 

Det vil bli spill med restriksjoner, både på bane og klubbhus. Vi kommer tilbake med mer informasjon om dette når det nærmer seg åpning. Når det gjelder drivingrange, er det usikkert når vi vil kunne åpne.

 

Dugnad

Vi har behov for litt hjelp med søppel plukking og rydding. Det er laget en liste med oppgaver som den enkelte kan utføre når det måtte passe. Søppelposer og desinfiserte raker vil settes ut i teltet, slik det kan tas med ut. Etter bruk legges utstyret tilbake i teltet på anvist plass for desinfeksjon. Etterhvert som oppgavene blir gjennomført ber vi om at dere sender en melding til Sigve på tlf 90879304 og sier hva som er gjort. Fulle søppelsekker vil bli hentet inn etterhvert som vi får beskjed.

 

Dugnadsoppgaver finner du her (DOCX/195.65 KB)

 

Korthullsbanen

Korthullsbanen er åpen, men det presiseres at retningslinjer for bruk og smittevern må følges. Dersom dette ikke blir gjort, vil vi stenge korthullsbanen.

Se vedlegg for retningslinjer, det vil også bli satt opp ute.

 

Retningslinjer for bruk av korthullsbane finner duher (DOCX/195.18 KB)