In English
Brukernavn
Passord
GolfBox  
Logo

Starttider og range

Kjære medlemmer! 

Salten Goflklubb har nå rundet 700 medlemmer, og vi gleder oss over stor aktivitet på bane og treningsområde.

 

Golfbanen og spill

Banen vår er nå i virkelig god stand. Det er artig å spille på så gode forhold, og det er artig å se så mange spillere ute på banen. Derfor er det viktig at vi alle sammen er flinke til å booke alt spill i Golfbox, og at vi respekterer blokkeringer og flettetider osv. Vi har turneringer, seniorgruppen, damegruppen ungdomstrening og VTG kurs som det reserveres tider for på ulike dager.

Mikael jobber knallhardt med å rekruttere nye medlemmer for tiden. Når de helt ferske spillerne skal få prøve sine første slag på banen skjer dette gjennom organisert kursvirksomhet, bl a ute på banen. La oss gi dem plass så de kommer i gang. Det er derfor vi blokkerer noen starttider. Vent på neste ledige tid i Golfbox. Vi har ikke så dårlig tid at vi trenger å jage etter dem - det er lyst hele natta.

 

Vær en golfer. Hold tiden. Legg tilbake oppslått torv og reparer nedslagsmerker på greenen

 

Driving range

Med så mye aktivitet vi har nå, er stort sett begge ballautomatene tomme når vi kommer på jobb om morgenen. Leif-Asle gjør en kjempejobb med å få plukket baller, og han bruker vår nye traktor med glassvindu. Det gjør at vi er nødt til å stenge rangen hver morgen mens det blir plukket baller og vi ber alle ta hensyn til dette.

Vi minner også om at rangeballene skal kun brukes på ranges, og er ikke lov å ta med ut på banen.