In English
Brukernavn
Passord
GolfBox  
Logo

Treningsgrupper og aktivitet

 

  • Mandagstrening 

I år ønsker klubbens egne trenere å invitere alle som vil - både nybegynnere og viderekomne - til felles trening på mandager kl 19 til 20.

 

Klubben vår har etterhvert fått en bra gruppe medlemmer med Trener 1-status. Her følger litt info om hva vi som har tatt kurset ønsker å bidra med i klubben.

 

Trener 1 er et trenerkurs for frivillige aktivitetsledere og instruktører. Kurset er en del av Norges Idrettsforbunds kurspakke, og finnes for en rekke forskjellige idretter. Vi som har tatt golftrenerkurset opplever at Idrettsforbundet og Golfforbundet leverer gode og inspirerende kurs. Grunntanken er å utdanne aktivitetsledere som kan hjelpe til med trening og aktivitet i klubbene. 

 

En Trener 1 kan organisere øvelser og "drill'er", og gi enkle tips - ønsker vi å gå i dybden på svingteknikk kan vi ta en protime, men ønsker vi å øve og trene sammen går vi på mandagstrening!

 

Våre Trener 1-ressurser har lagt ned mange timer som instruktører ved arrangementer, Veien Til Golf-kurs osv. I år vil vi også tilby felles trening for alle som ønsker å utvikle seg. 

 

Her følger planen frem til sommerferien. Vi skal stille minst to Trener 1 hver mandag, men vi regner med at fler av oss møter for å delta på trening - bli med du også, så skaper vi et positivt miljø for trening, og øker sjansen for nedskrivning i løpet av sommeren!

 

14. mai - "GOBBS" på rangen, med Kevin og Torstein

 

21. mai - nærspill, med Maria Lisa og Merethe

 

28. mai - korte slag på rangen, med Heather og Torstein 

 

4. juni - nærspill, med Merethe og Heather

 

11. juni - test deg selv (NXT-LVL), med Børge og Kevin

 

18. juni - regel-quiz og nærspill, med Maria Lisa og Merethe

 

25. juni - korte slag, med Heather og Merethe

Alle er velkomne, ingen påmelding!


  • Ungdomsgruppe

Salten Golfklubb starter opp en ny ungdomsgruppe med trening hver torsdag kl 17:30 - 19:00. Målgruppen er ungdom i alderen 12-16 år som har prøvd golf før. Første trening er torsdag 24 mai, oppmøte i klubbhuset kl 17:30. Siste trening før ferien er torsdag 21 juni. Klær etter vær!

Ungdommene må være medlem av klubben, og så koster det kr 400 i treningsavgift

Påmelding på email: post@bodogolfpark.no eller ta kontakt i klubbhuset.  • Barn&Golf

Vi inviterer barn i alderen 6-12 år til vår Barn&Golf gruppe hver mandag. Her er alle velkomne enten de har prøvd golf før eller ikke. Vi starter opp mandag 28 mai kl 17:30 -18:30 og siste trening før ferien er mandag 18 juni. 


Barna må være medlem av klubben (Kr 500) , og så koster det kr 400 i treningsavgift

Påmelding på email post@bodogolfpark.no eller ta kontakt i klubbhuset.


Image