In English
Brukernavn
Passord
GolfBox  
Logo

Treningsgrupper og aktivitet

 

Golfskole

Minner om golfskolen uke 26, 25. -28. juni med Mikael H. Steensrud. Vi starter  kl 1000 hver dag og holder på til kl 1500. Her blir det mye lek og moro med golf og andre aktiviteter. Det blir innholdsrike dager med utvikling av både golf, kropp og sjel! Det blir servert lunsj alle dagene og avslutning med pizza på torsdag. Meld på deres håpefulle via post@bodogolfpark.no eller i klubbhuset.

Narvesen minicup

Mandag 18 juni og fredag 29. juni kl 1730 - 1900  inviterer vi til Narvesen minicup. Dette er en flott mulighet til å la barna spille golf på den ekte golfbanen tilpasset sitt eget nivå. Barna får mulighet til å føle mestring og opptjene seg gull- og sølvstjerner etter hvert som de spiller.Ingen påmelding, alle barn mellom 6-12 år er velkomne

Image

 

Callaway Demodag

Vi inviterer til Callaway demodag hos oss Tirsdag den 19. Juni, kl 1700 - 2000. Det vil være mulighet for å få tilpasset jern, woods og drivere på rangen med Henrik Dagfinrud og Mikael Steensrud. Ved bestilling på demodagen fra Callaway får du hele 10% rabatt på tilpasset utstyr som passer akkurat din sving! Time kan bestilles på post@bodogolfpark.no eller i klubbhuset.


Image


 

Mandagstrening

Føler du deg litt rusten på reglene? Eller har du du full kontroll? Kom å bli med på trening så kan du enten bekrefte, få en oppfriskning eller lære deg noen regler du kanskje ikke visste om! Husk at med regelkunnskap kommer også kunnskap om hvordan du kan bruke disse til din fordel når du spiller!

Nærspill er den delen av golfspillet som krever mest følelse av retning og lengdekontroll, dermed er det veldig viktig å trene denne følelsen så ofte som mulig for å kunne benytte deg av de sjansene du får ute på banen, bli med på mandagstrening da vel! 

Neste mandag den 18. juni  kl 1900 - 2000 er temaet på trening nærspill og regel-quiz med Maria Lisa og Merethe.