In English
Brukernavn
Passord
GolfBox  
Logo

Nyhetsbrev 18 august

   

  •  Redusert åpningstid i klubbhus

 I dag, fredag 18 august stenger klubbhuset kl 1700
 Lørdag 19 august har vi åpent kl 1100 - 1400
 Søndag 20 august har vi åpent kl 1100 - 1400


  •  Klubbmesterskapet


 Vi minner om at førstkommende helg, 26/27-8 arrangeres årets klubbmesterskap. Det skal kåres klubbmestere i følgende  klasser: herrer, damer, herrer senior, damer senior og juniorklasse. Alle spiller slagspill uten hcp. Start er kl. 0900 begge  dagene og vi bruker mest sannsynlig både hull 1 og 10 som starthull.

 Klubbmesterskapet er kanskje årets gjeveste turnering, og du trenger ikke ha vinnerambisjoner for å melde deg på. Du  konkurrerer gjerne mot de som er like gode og litt bedre en deg selv, og kommer du høyere opp på listen i år enn i fjor?  Mesterskapet er også en gyllen anledning til å få spille banen i tipp topp stand, Janne & co gjør hva de kan for at banen skal  bli best mulig, og den blir merket ihht NGF standard.

 Om man er gammel nok - eller ung nok - kan man stille i flere klasser. Du velger selv hvilken som er din primærklasse. Vi    gjør oppmerksom på at du må betale halv påmeldingsavgift i den ene klassen og full i den andre.

 Så hopp i det - meld deg på via Golfbox, ute i klubbhuset eller til post@bodogolfpark.no

 

  •  Køllejustering og tilpasning, samt skifte av grep


 Vi minner om mulighetene til å få justert eller tilpasset sine golfkøller, eller skiftet ut de gamle grepene som begynner å bli  slitt.

 Nye grep kr 150 pr kølle inkl arbeid.

 Til alle med smidde jernkøller: 

 Vi har montert nytt verktøy og kan nå tilby sjekk og evt justering av loft og lie. Smidde køller blir slått skjeve av mange slag  fra harde matter. Står det "forged" på halsen på jernkøllene bør de sjekkes en gang i mellom, minst en gang pr sesong. 

 
 Kr 300,- for gjennomgang av hele settet, eller kr 50,- for enkeltkøller.

 

 Ukens sitat:
 They say golf is like life, but don,t believe them. Golf is much more complicated than that
 - Gardner Dickinson


 Image