In English
Brukernavn
Passord
GolfBox  
Logo

Nyhetsbrev 22 juni

 Pink cup

 
 Pink cup arrangeres 25 juni med start kl 1000. Dette er en scramble parturnering med 1/3 hcp hvor alle inntektene går til  brystkreft saken. Turneringsavgift er kr 500 for paret, kr 250 pp. Greenfee er kr 250 pp for de som ikke har spillerett.

 Damegruppen vil stille med kaker og alt salg salg av vafler og pølser går til saken.
 

 Oppfordrer alle til å melde seg på for å bidra til en god sak

 Golfbox, email: post@bodogolfpark.no eller i klubbhuset.

 Image


 Golfskole

 
Vi minner om Golfskolen som gjennomføres mandag 26. til torsdag 29. juni, kl 10-15 alle dager på Myklebostad. Vi gleder oss til å ta i mot barn i barneskolealder til golfrelatert lek og aktivitet. 

Vi kan stolt annonsere at vi år har med oss Mikael H. Steensrud som hovedinstruktør. Mange av dere har sikkert møtt Mikael ute på banen de siste sesongene, men når han nå returnerer til Bodø i juni har han første året av bachelorgraden i idrett under beltet. Mikael skal ha praksis/sommerjobb hos oss i sommer, mens han har ferie fra golftrenerutdanninga ved Høyskolen i Innlandet. Vi er sikre på at dette løfter nivået på golskolen enda noen hakk.

Barna får lunsj (brødmat) på klubbhuset alle dager, og torsdag avslutter vi som alltid med pizza til alle.

Aktivitetene blir tilpasset barnas ferdigheter. De som ikke har "golfkort" fra tidligere oppnår dette ved gjennomført golfskole.

Dagen etter golfskolen, fredag 30. juni, planlegger vi å arrangere årets andre Narvesen Mini-cup. Det blir konkurranser som passer for alle aldre og nivåer, og premier til alle som deltar. Narvesen Mini-cup er en uhøytidelig konkurranse for de minste. Det arrangeres på utvalgte klubber i hele landet, med støtte fra Narvesen og Norges Golfforbund. Vi er blant de første arrangørene, takket være vår deltagelse i forbundets Prosjekt Ivaretakelse. Vi tror dette blir et morsomt tilbud for barna, og etter golfskolen blir det sikkert ekstra stas å få spille ordentlig barnegolf ute på banen! 

Påmelding på email: post@bodogolfpark.no, telefon 75532220 eller i klubbhuset.

  Narvesen Minicup fredag 30 junikl 17:30
Narvesen Minicup nr 2
Gratis golfarrangement for barn opptil 12 år

Vi spiller på den ordentlige banen,
men med lengder tilpasset barna.

Vi sees ved hovedinngangen på Myklebostad.
Fredag 30. juni kl 17:30-19:00.
Husk å ta med bag tag’en,
dere som var med forrige gang.


Image