In English
Brukernavn
Passord
GolfBox  
Logo

Nyhetsbrev 23 mai

 

  • Turneringer


Vi minner om kommende turneringer:

23 mai. I dag onsdag kl 1730, endelig første runde i DNB#serien. Noen få plasser ledig, meld deg på før kl 1500.

26/27 mai - Koch Bodø open. Vi spiller 18 hull på Ilstad lørdag og 18 hull på Bodø Golfpark søndag og kårer Bodøs beste slagspiller. Dersom du kun ønsker å spille hos oss søndag, melder du deg på Koch senterets slagspillturnering, som er nettoslag.

3 juni - Inventum srambleturnering. Måtte flyttes, men vi er klar for en trivelig parturnering.

10 juni - Nordasfalt parturnering ekte/uekte par


  • 5 juni - Womens Golf day


5. juni inviterer damene i Salten Golfklubb til damedag på Myklebostad. Arrangementet er en del av Womens Golf Day, et stort internasjonalt prosjekt som denne dagen "overtar" golfbaner over hele verden. I 2017 var mer enn 700 baner i 46 land med på prosjektet. Hvert sted lager sine arrangementer slik de selv ønsker, så lenge det er "ladies only". 

Hele anlegget på Myklebostad skal tilrettelegges for damene denne dagen, enten man vil prøve seg på golf for første gang, få følge av noen erfarne spillere ut på banen eller bare ta en kaffe og en vaffel i klubbhuset.

Vi oppfordrer alle damer i klubben til å delta og samtidig invitere med seg damer som ikke er medlemmer og som kan tenke seg å prøve golf!

Image 

  • Barn, ungdom og golf


Vi har fremdeles ledige plasser på vår barnegruppe og ungdomsgruppe
Ungdomsgruppa (12-16) starter opp torsdag 24 mai kl 1730.
Barn og Golf starter opp mandag 28 mai kl 1730

Vi ønsker at de av foreldrene som har anledning møter opp kl 1700 på klubbhuset første dag for litt informasjon. Det gjelder begge gruppene.

 

  • VTG kurs


Vi avholder denne uka VTG kurs nr 2, og kurs nr 3 avholdes 9-10 juni

Geir Johnsen har fått laget en liten reklamesnutt som vi håper alle medlemmer vil dele med sin venner, den ligger også på facebook. Se link: https://youtu.be/FJLb3sQLIQY

 

Jeg bekrefter at jeg har lest og godkjent personvernerklæringen