In English
Brukernavn
Passord
GolfBox  
Logo

Nyhetsbrev 25 oktober

 

STENGT BANE


Bane og range er stengt for sesongen og alt spill er forbudt.

Daglig leder er på klubbhuset ut okotber, deretter flyttes kontoret til Bodø Golfsenter i SjøgataMinner om klubbtur til Gran Canaria 5-12 april

BANDAMA GOLF HOTEL - Gran Canaria


Det er kommet ønske om å arrangere en klubbtur til Gran Canaria i april 2019. Vi har vært i kontakt med Leif på Bandama golf som har gitt oss et svært godt tilbud på en uke på Bandama Golfhotel med frokost og fri golf - 500 euro (ca kr 5000) Klikk på overskriften for å komme til hjemmesiden for å se bilder

Dersom en bestemmer seg og betaler før 15 november får vi 15% rabatt på oppholdet, 425 euro!

Aktuelle datoer i april er avreise med Norwegian 5 april - retur 12 april. Direkte T/R Bodø til en pris med bagasje på ca kr 4500.

Flere av våre medlemmer har spilt Bandama, og alle sier det er en fantastisk bane. Sigve&Hild har bodd på Villa Bandama golf , som er et lite 5 roms hotell 5 minutter kjøring fra banen. Kan også anbefales.

Dersom dette kan være av interesse ber vi om påmelding innen 12 november, ingen bindende påmelding før det blir bekreftet at det blir tur.

Send en en email til post@bodogolfpark.no dersom dette kan være av interesse


 Bilde    Bilde
 

Informasjon om personvern 

Personvernreglene (GDPR) tredde i kraft i juli i år. Hensikten med den nye loven er å beskytte enkeltpersoner og regulere hvordan virksomheter kan benytte opplysningene som samles inn.
Vi tar loven på alvor, og det er viktig for oss at du er trygg på hvordan vi samler og behandler personopplysninger. I " Vår personvernerklæring" har vi beskrevet hvordan vi praktiserer regelverket.

I tråd med regelverket ber vi om tillatelse til fortsatt å sende deg epost om våre brilledager, nyheter m.m. Du kan når som helst melde deg av vårt nyhetsbrev. 

Jeg ønsker å motta nyhetsbrev pr. epost fra Bodø Golfpark.

 

Jeg ønsker ikke å motta epost fra Bodø Golfpark