In English
Brukernavn
Passord
GolfBox  
Logo

Nyhetsbrev 30 august

  

  •  DNB Serie # 16 30 august er avlyst

 Det er meldt store nedbørsmengder og mye vind, så vi avlyser dagens turnering

  •  Barents Games

 Vi minner om Barents Games som avholdes førstkommende helg.

 -Barents Summer Games i helga er et fantastisk flott arrangement hvor ungdommer fra Russland, Finland og Norge møtes til  både dyst og til å stifte vennskap! Og det gjør de på en bane vi kan være stolte av!

 -Golfforbundet satser på ungdom og håper mange av medlemmene i Bodø tar vegen til banen og bidrar til en fin ramme  rundt arrangementet, sier generalsekretær Tor Anders Hansen i NGF.

 Han vil også benytte anledningen til å møte medlemmer i Bodø til en uformell prat om hva forbundet jobber med og hva  medlemmene i Bodø er opptatt av.

 Turneringen starter lørdag kl 0900 og fortsetter på søndag kl 0900 med premieutdeling til  slutt. Det er totalt 19 golfere som  deltar i golfturneringen

 
 Møtet med Tor Anders skjer i klubbhuset kl 1100 lørdag 2 september

 Her er link til deltakerne turneringen

 Vi håper at NRK Nordland kommer innom for å gjøre opptak fra turneringen.
Image

  •  Narvesen Minicup


 Vi gjør oss klare for nye runder med Narvesen Minicup! Søndag 10. og mandag 25. september, begge dager kl 17:30-19:00.  Vi spiller golf på den ordentlige banen, men setter opp lengder som passer aldersgruppen. Vi tar i mot både helt ferske og  mer rutinerte golf-barn.

 

 De som har vært med før kan ta med bag tag'en og fortsette jakten på klistremerker der de slapp før sommeren. De som ikke  har vært med før får sin egen bag tag og all hjelp de trenger for å komme i gang.

 

 Vi gleder oss til å se både kjente og hittil ukjente barn opp til ca 12 år!Image  Image