In English
Brukernavn
Passord
GolfBox  
Logo

Nyhetsbrev 31 mai

 

Hjertestarter - Vipps-kampanje

 

Det har kommet ønske om at golfklubben burde ha en hjertestarter. Vi initierer derfor en Vipps-kampanje, for å finansiere et apparat som kan henge lett tilgjengelig i klubbhuset. Forhåpentligvis trenger vi aldri å bruke den, men vi velger å se dette som en god forsikring. Hvis uhellet er ute kan en hjertestarter være livreddende. Salten golfklubb syns det er naturlig at vi som et av byens største idrettslag har hjertestarter, og vi håper et spleiselag mellom medlemmer og sponsorer gir oss mulighet til å gjøre en slik investering.

 

Vi håper å anskaffe vår egen maskin til ca 15.000,- kroner, og gjøre avtale med Røde Kors om gratis assistanse ifm vedlikehold. Dersom innsamlingen går godt kan vi også arrangere en kurskveld så fort apparatet er på plass. Vi vet at et antall av klubbens medlemmer har førstehjelpskurs. Jo fler dess bedre!

 

DNB har satt i gang innsamlingen med et bidrag på kr 5000,-. Tusen takk for det, på vegne av oss alle! Heng deg med og gi ditt bidrag til Vipps-kode 102549. Kontoen heter "Salten Golfklubb Seniorgruppen". Hvis alle voksne medlemmer gir en tjuekroning hver har vi en hjertestarter montert før du rekker å si Vipps!

 

Bilderesultat for hjertestarter bilde


Golfskolen 2017

Mandag 26. til torsdag 29. juni, kl 10-15 alle dager, avholdes årets golfskole på Myklebostad. Vi gleder oss til å ta i mot barn i barneskolealder til golfrelatert lek og aktivitet. 

Vi kan stolt annonsere at vi år har med oss Mikael H. Steensrud som hovedinstruktør. Mange av dere har sikkert møtt Mikael ute på banen de siste sesongene, men når han nå returnerer til Bodø i juni har han første året av bachelorgraden i idrett under beltet. Mikael skal ha praksis/sommerjobb hos oss i sommer, mens han har ferie fra golftrenerutdanninga ved Høyskolen i Innlandet. Vi er sikre på at dette løfter nivået på golskolen enda noen hakk.

Barna får lunsj (brødmat) på klubbhuset alle dager, og torsdag avslutter vi som alltid med pizza til alle.

Aktivitetene blir tilpasset barnas ferdigheter. De som ikke har "golfkort" fra tidligere oppnår dette ved gjennomført golfskole.

Dagen etter golfskolen, fredag 30. juni, planlegger vi å arrangere årets andre Narvesen Mini-cup. Det blir konkurranser som passer for alle aldre og nivåer, og premier til alle som deltar. Narvesen Mini-cup er en uhøytidelig konkurranse for de minste. Det arrangeres på utvalgte klubber i hele landet, med støtte fra Narvesen og Norges Golfforbund. Vi er blant de første arrangørene, takket være vår deltagelse i forbundets Prosjekt Ivaretakelse. Vi tror dette blir et morsomt tilbud for barna, og etter golfskolen blir det sikkert ekstra stas å få spille ordentlig barnegolf ute på banen! 

Påmelding på email: post@bodogolfpark.no, telefon 75532220 eller i klubbhuset.

Bilderesultat for mikael holti steensrud  
Nytt fra greenkeeper

Det nærmer seg Regionstour, og Janne har pleid greenene denne uka med dressing og gjødsel

Fredag morgen vil greenene bli klippet til turneringsstandard med singelklippere

Merking av banen vil gjøres før fredag, slik at alt er klart til turnering i helga

Vel møtt!


Dugnad

Til slutt minner vi om dugnad på lørdag kl 1000. Vi trenger hjelp til ballplukk på rangen!