In English
Brukernavn
Passord
GolfBox  
Logo

Nyhetsbrev 6 juni

  • Resultater Regionstour

Toppgolf i Bodø i helga

Sola hilste nærmere 60 toppgolfere fra Nord-Norge velkommen til den første runden i regiontouren 2017.

Deltakerne kom fra Hammerfest i nord via Tromsø, Harstad, Narvik, Lofoten og Polarsirkelen i Rana til arrangørklubben Salten Golfklubb i Bodø Golfpark.
-Her skinner sola så godt at jeg har tatt med paraplyen for å få skygge, sier Lars Magnussen fra Lofoten. Han hadde glemt solkremmen, men kapret delt andreplass med Simen Steira fra Salten Golfklubb. Førsteplass for herrene tok Henrik Sand Dagfinrud fra Salten Golfklubb.

Tett i toppen
På herresiden var det tett i toppen både lørdag og søndag, men hos damene dominerte Gry Eriksen fra Polarsirkelen med solid margin foran Anne Skancke Karlsen fra Tromsø og Heather Hebbert fra Salten Golfklubb.

Nydelige forhold
-Vi takker alle deltakerne som kom helt fra Hammerfest og Tromsø i nord til Rana i sør for å delta. Bodø Golfparks stab har stått på for at banen ble i god stand til turneringen, og til og med været lyktes vi med, sier daglig leder Sigve Bollestad i Bodø Golfpark.

Bodø Golfpark N67' E14' - Salten Golfklubb sitt bilde.
Bodø Golfpark N67' E14' - Salten Golfklubb sitt bilde.
  • Golfskolen

Vi minner om påmelding til golfskolen som avholdes 26 - 29 juni, kl 1000 - 1500. Det koster kr 1500,-, inkludert lunch. Barna får prøvd golf på en positiv måte. 6-12 år. Påmelding til post@bodogolfpark.no eller i klubbhuset. Golfskolen avsluttes torsdag 29 juni. Dagen etter, fredag 30 juni arrangeres Narvesen minitour med gratis deltakelse for alle barn mellom 6-12 år.
 
  • Narvesen mini tour

     
Den første Narvesen minitour arrangeres første gang mandag 12 juni, deretter fredag 30 juni.

Vi spiller på den ordentlige banen, med lengder tilpasset barna.

Vi sees utenfor hovedinngangen på klubbhuset til Salten golfklubb på Myklebostad mandag 12 juni kl 1730 - 1900
 
  • DNB serien

Vi minner om de som er påmeldt runde 4 i DNB serien og ikke har anledning til å delta, må melde seg av, da vi har flere på venteliste

 
  • Stamina open

    Vi minner også om Stamina open som arrangeres på lørdag. Meld deg på via golfbox, email: post @bodogolfpark.no, eller i klubbhuset